نشست سالانه کانون بانوان وخانواده رضوی استان اصفهان برگزار شد.

یکشنبه 13 آبان 1403

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان گفت: کانون بانوان و خانواده یکی از کانون‌های شاخص و سرآمد در استان است.

Cover

به گزارش اصفهان رضوی مصطفی حجه فروش در نشسته سالانه کانون‌های تخصصی بانوان استان اصفهان بیان داشت: از بین ۱۰ هزار خادمیار استان اصفهان حدود یک سوم از آنها را بانوان شامل می‌شود که خدمات آنها بسیار شاخص و تاثیرگذار بوده است.

 

 

 مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان فعال با انگیزه پر انرژی و تاثیرگذار بودن را از جمله شاخص‌های کانون تخصصی بانوان و خانواده استان اصفهان برشمرد که تاثیر خدمات آنها در شهرها و روستاهای استان سرآمد بوده است.

 

 

وی برای افزایش توان و خدمات بانوان، کانون‌های بانوان و خانواده را به افزایش جذب بانوان در مناطق محل خدمت خود توصیه کرد.

 

 

معاون خادمیاری مدیریت کانون‌های خدمت رضوی استان نیز اظهارداشت عرصه بانوان و خانواده از عرصه‌هایی است که بیشترین خادمیار در آن حضور دارد.

وی افزود از بیش از ۱۰ هزار خادم یار استان 800 نفریاور و خادمیار یعنی معادل هفت و نیم درصد در عرصه بانوان و خانواده فعال هستند و این کانون تقریبا ۹ درصد از مصادیق خدمتی استان را به انجام رسانده‌اند.

 

 

سیدمحمدحسین امامی با بیان این مطلب که معاونت خادمیاری در میزان نفر بر خدمت هر عرصه را محاسبه کرده است گفت: میانگین استان در عرصه بانوان و خانواده در شش ماهه اول سال جاری ۴.۱۱ مصداق بوده است که نسبت به میانگین استان در وضعیت خوبی قرار دارد.

 

 

وی خاطرنشان کرد با این حال مطلوب ما این است که هر خادمیار هر ماه ۳ خدمت و در شش ماه ۱۸ خدمت را انتخاب کرده باشد. زیرا در عرصه ی تخصصی بانوان و خانواده بیش از ۲۰ مصداق انتخابی و مصادیق و و حوزه‌های فعالیت زیادی در این عرصه وجود دارد مثل جمعیت ، شکوه مادری و مصادیق دیگری که حوزه‌های فعالیت این عرصه را بسیار مهم و تاثیرگذار کرده است.

 

 

 امامی تاکید کرد:نقطه قوت این عرصه حوزه فعالیت در خانواده است که لازم است پیوستگی و هم افزایی بیشتری بین این عرصه با عرصه‌های تخصصی دیگر مثل مشاوره تعلیم و تربیت حقوقی و سلامت ایجاد شود. 

 

 

معاون خادمیاری مدیریت کانون‌های خدمت رضوی استان اصفهان همچنین همچنین بر اشراف بیشتر مسئولین کانون‌های موضوعی بر نظارت و ارزشیابی عملکرد خادمیاران تاکید کرد و گفت: برای ارزیابی عملکردها باید ۳ مولفه زمان مکان و میزان مد نظر قرار گیرد به نحوی که خادمیار در بازه زمانی یک ماهه خدمت خود را در بستر کانون یا هماهنگی باکانون انجام داده و مورد ارزیابی مسئول کانون قرار گیرد.

 

 

حوریه رجالی گفت : نشست سالانه کانون بانوان و خانواده رضوی در راستای توسعه شبکه خادمیاری و اجرای شایسته خدمت رضوی در استان پهناور اصفهان برگزار شده است.

 

 

دبیر کانون تخصصی بانوان و خانواده کانون های خدمت رضوی استان اصفهان ،سلسله جلسات دوره‌ای، توجیهی، آموزشی هم اندیشی، و هم افزایی بین کانون‌ها را در راستای هرچه بهتر اجرا کردن ابلاغات بنیاد کرامت رضوی در گستره استان برشمرد.

 

 

وی افزود: با توجه به تغییراتی که در سامانه خادمیاری در مصادیق تخصصی بانوان و خانواده رضوی داشتیم این نشست با حضور ۲۱ مسئول کانون شهرستانی و خادمیاران مسئول ثبت و رسانه کانون‌ها برگزار شد.

 

 

 رجالی جمع آوری گزارش پویش ملی هبه در شهرستان‌ها، آموزش سامانه و ثبت گزارش کانون‌های شهرستان ها ، توضیح مصادیق جدید به منظور بسترسازی خدمات بهتر خادمیاران در شهرستان‌ها و نحوه ثبت آن در سامانه و انتقال شایسته ی گزارش‌هابه آستان قدس رضوی را از موارد مطرح شده در این جلسه بیان کرد.

 

 

تجلیل و اهدای تقدیرنامه به ۴۶۰ نفر از خادم یاران و خیرین عرصه بانوان و خانواده رضوی در شهرستان‌ها ،همچنین تجهیز رضوی کانون های شهرستان ها برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌های سبک زندگی رضوی، دختر ماه ، روضه‌های محافل خانگی ، شکوه مادری ، اهدای هزار بسته تبرکی بر اساس ارزشیابی کانون ها و تحویل نشان های هماهنگ برای استفاده اعضای فعال ستادی در برنامه‌های کانون نیز از جمله برنامه های جنبی نشست سالانه مسئولان کانون های بانوان وخانواده رضوی استان اصفهان بود. 

 

 

گفتنی است، نشست سالانه مسئولان کانون های بانوان وخانواده رضوی استان اصفهان با حضور مدیر کانون های خدمت رضوی و معاونین خادمیاری، اجتماعی وطرح و برنامه در دومین هفته از آبان ماه برگزارشد.