به گزارش اصفهان رضوی، نماینده مردم شاهینشهر و برخوار در مجلس شورای اسلامی در این نشست اظهار داشت: در امور خیر استارت فعالیت کار سادهای شاید باشد؛ اما آنچه مهم به نظر میرسد ادامه و استمرار ارائه خدمات است.
حسینعلی حاجیدلیگانی با اشاره به هزینههای بالای خدمات درمانی تصریح کرد: در راستای استمرار خدمات توسط این مرکز بدون شک لازم است منابعی بهعنوان پشتوانه مالی اندیشیده شود و امید داریم در آینده در جلساتی برای آن تدابیری اتخاذ شود.
به گفته حاجیدلیگانی هرچقدر که در این مسیر و در جهت اعتلای خدمت به مردم بتوانیم گام برداریم ثمرات و خیرات آن را در لحظهلحظه زندگی احساس خواهیم کرد.
ساختار خادمیاری یک گنج است
معاون اجتماعی مدیریت کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان نیز در این نشست ساختار شبکه خادمیاری را گنجی بیپایان نامید که در آن تعداد زیادی از متخصصان، خیرین و فعالین اجتماعی موجود است که هنوز شناسایی نشدهاند.
سید محمدصادق سجادزاده با اشاره به وظایف کانونهای تخصصی تاکید کرد: محور فعالیت ما در کانونهای محلهای است؛ اگر کانونهای تخصصی کار و فعالیت را به دل محلات ببرند، شناسایی آنها از خادم و مخدوم بهتر و بیشتر میشود.
معاون اجتماعی مدیریت کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان با اذعان به این مطلب که قطعاً در همه شهرستانها و شهرها پزشکان ، مراکز پاراکلینیک و داروخانههایی هستند که بهخاطر ارادت به حضرت ثامنالحجج (ع) حاضرند حداقل هفتهای یک روز برای مردم نیازمند وقت بگذارند و ارائه خدمت کنند تصریح کرد: کم نیستند متخصصینی که هفتهها باید برای نوبت گرفتنشان منتظر بمانیم؛ اما بهمحض اینکه نام حضرت رضا (ع) برده میشود با جانودل این خدمت را میپذیرند.
وی افزود: وظیفه ما این است که در این شبکه عظیم، ظرفیتهای بالقوهای که از متخصصان ارادتمند و علاقمند به حضرت علی بن موسیالرضا (ع) موجود است را خوب شناسایی و دعوت به همکاری کنیم.
وقتی خادمیاران رضوی پایکار میآیند
دبیر شورای سیاستگذاری کانونهای تخصصی سلامت استان اصفهان تعداد خدمات دندانپزشکی ارائه شده به مراجعین در مرکز درمانی زندهیاد علی قربانی توسط خادمیاران سلامت از خردادماه سال جاری را 530 خدمت برشمرد که 120 مورد آن به طور رایگان برای مددجویان و افراد کم درآمد منطقه برخوار و شهر سین به انجام رسیده است.
وی همچنین سایر خدمات پزشکی به مددجویان و افراد کمدرآمد منطقه را از تیرماه تاکنون 150 مورد ویزیت رایگان پزشک عمومی و110 مورد حجامت اعلام کرد.
سید محمد میرشفیعیان با تشکر از همه کسانی که در این امر خیر همراهی کردهاند خاطرنشان کرد: اگرچه ما متکفل امر درمان نیستیم؛ اما باتوجهبه نیاز منطقه و اتکا به توان خادمیاری در تاریخ 8/8/1402 به نام حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام اولین چراغ این ساختمان که بیش از10سال به صورت نیمه کاره رهاشده بود را با پی گیری های مادرمرحوم علی قربانی و آقای حاجی دلیگانی نماینده محترم شهرستان تحویل گرفتیم و با کمک خیرین تا خرداد 1403 پی گیر ساخت و تهیه تجهیزات مرکز بودیم.
ویزیت پزشکان عمومی، یک واحد دندانپزشکی، دو واحد تزریقات و پانسمان آقایان و خانمها، اتاق احیا و دستگاه ECG ، واحد حجامت و روانشناسی و مشاوره ازجمله امکانات این مرکز است که میرشفیعیان به آنها اشاره کرد و افزود: هم اکنون 15 نفر نیروی درمانی یاور و خادمیار رضوی بهصورت ثابت و 7 نفر بهصورت پارهوقت در این مرکز حضور دارند و دکتر گوهریان فلوشیپ جراحی و دبیر عرصه تخصصی سلامت رضوی نیز یک روز در هفته بیماران ارجاعی را ویزیت رایگان میکنند و تاکنون با مساعدت نیکوکاران و هلالاحمر بیش از 170 میلیون تومان دارو به بیماران تحویل شده است.
وی در ادامه به برنامههای فرهنگی از جمله چهارشنبه امام رضایی مرکز خادمیاری نیکوکاری امام رئوف اشاره کرد و گفت: تمامی خدمات خادمیاران درمانی در این مرکز برای روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و سایر ایام ویژه بهصورت رایگان ارائه میشود.
رونمایی از کاور ویژه خادمیاران سلامت و قدردانی از خانم برکات بانوی خیر منطقه برخوار و حاجیهخانم قربانی مادر مرحوم علی قربانی، از برنامههای دیگر اولین نشست سالانه کانونهای تخصصی سلامت استان اصفهان بود.
لازم به ذکر است شهر سین با حدود 8500 نفر جمعیت از توابع مرکزی شهرستان برخوار اصفهان است که تاکنون از هرگونه امکانات درمانی محروم بوده است و اهالی این شهر مجبور به مراجعه به شهرهای اطراف بودهاند. مرکز درمانی مرحوم علی قربانی و مرکز نیکوکاری امام رئوف تنها مرکز درمانی این شهر است که باهمت خادمیاران سلامت اصفهان هم اکنون تنها ملجأ و امید اهالی منطقه است و کمک خیرین در احداث یک داروخانه و سایر تجهیزات پاراکلینیک در این مرکز میتواند بخش عمدهای از نیازهای درمانی این شهر و روستاهای آن را مرتفع کند.
خبرنگار خانم یزدخواستی